Monday, 18 March 2013

Patah Seribu..Hati ku..

Patah hati pagi-pagi hari ni..Fateh mintak mama bacekan buku di kala mama bergegas-gegas nak gi kerja..tabiat dia, amik buku, bagi mama, terus duduk kat pangku....sedihhhh ko..huuu..maklumlah..semalam kan cuti..banyak la mase die berkepit ngan mama..bace buku, main..nyanyi..Fateh sekarang dah pandai nyanyi tau..lagu Twinkle Twinkle Little Star..heheheh..lame jgak ngajo tu..mama dah  stat nyanyikan die lagu tu since die umor 8 bulan lagi..sekarang baru die pandai nyanyi..tu pun yang clear bunyi Tarrrrr (star) kat belakang tu..still..I'm proud of him.. =) =)

Patah hati sebab kesian ngan Fateh..sebab mama die bekerja..tak banyak masa yang mama leh spend ngan die...sob..sob..sabar ye anak mama..mama harap, masenye akan tiba mama boleh berkepit ngan Fateh lame2...mama Lovesssss u....sori..video x leh plak nk upload..huuu


Wednesday, 6 March 2013

Annn..Uuuuu..Ereeeee...

Waahhhh..lamenye mama x update blog..hihihi..rinduu..tapi kebizian plus mood menulis ke laut..

Lately..Fateh mama rase cm dah besar sangat je..dah boleh ajak teman jalan, dah leh ajak sembang..walaupun kengkadang mama pon tak faham ape die cakap..ye kan aje..hihiii..

Terbaru, die dah pandai sebut One, Two, Three..walaupon tak brapa clear..tapi dah cukup buat hati mama berbunga bangga..kikiki..berbulan jugak ajar..baru nampak hasil..tapi ikut sebutan suka hati die la..Ann (One), Uuuu (Two), Ereeeee(Three), Orrrrr (Four), Aiiiiii (Five), Ikkkkk (Six)..Masuk Seven dah mcm2 die sebut..kikiki...x pe, practice make perfect..masih obses dgn lori..the only thing that make him sit still mase dalam kete adalah dengan tunjukkan die lori..kalau x..haremmmm..pagi2 gi taska nak jalan sendiri...tak mo dukung dah..jalan macam orang besar hokay..kalau ajak jalan...die paling cepat gi pintu, amik kasut..kikiki.perangai sape la tu kannnn.. =p

Ni plak gelagat die mase shopping grocery hari..sampai lorong toys..habis dia punggah semua..adeh la anak...ni pon..perangai sape la tu kannnn.. =p

video