Wednesday, 29 August 2012

Video Fateh Posing Pancing Duit Raye..

Ini lah habit baru Al-Fateh...mule2 die sendiri wat..pastu abah dia g ajar,lagi lah menjadi2...ish..ish..konon2 comel..hehehe..agak2 klo wat gini leh wat duit raye lebih tak mama?


video
video


Tuesday, 28 August 2012

Himpunan terbaek video Al-Fateh from 0-12months..

Retis: Muhammad Al-Fateh

Tajuk: Aneka Ragam..


Setahun sudah anak mama...Sempena itu, mama nak share kenangan sepanjang Fateh membesar..

video
5 bulan..meniarap..

video
6 bulan..Usaha merangkak..yeah!!..

video
8 bulan..1st word..mama..abah..

video
8 bulan..geram tengok bayang2..

video
1 tahun...tengok wonder pet..sori lah..senget..muahaha..







Thursday, 16 August 2012

Bile Fateh Sakit..

Hai..macam2 jadi dalam bulan Ramadhan ni..Tapi mama percaya ini semua dugaan n ujian dari Allah untuk hambanya..Minggu sebelum tu mama yang sakit..dah baik sakit, kete kene tow pulak by MPSJ mase mama attend appointment..salah sendiri jugak..tak leh nak kata ape lah kan..hubby plak leh gelak..hampeh tol...dia cakap mama suke bagi duit kat orang..huhu..ade ke?

Last week..Fateh plak yg sakit..Mana2 ibu pon mesti risau n sedih bile tengok anak sakit..Mule dengan muntah..stat dari pukul 12 pagi smpai pukul 4 pagi..dah risau sangat, terus bwak g hospital..Doktor cuma bagi ubat n bagi instruction untuk datang balik kalau masih tak okay..Memang tak okey jugak msuk hari kedua, terus bawak g hospital blik..bile timbang, berat dah turun..sebab takut dia dehydrated, doktor terus suruh Fateh admit wad n pasang drip..ubat pon pakai drip sbb dia asyik muntahkan ubat dia je..maka..berkampunglah mama n hubby kat hospital selama 4 hari..hasil pemeriksaan, doktor kate ni jadi sebab virus infection.


Tertido kepenatan lepas pasang drip..sedih tengok muke penat dia...sob..sob..


Abah dia cakap cam tangan goal keeper..ade ke?

To make it worst..mama n hubby pon di attack sekali ngn virus Fateh..doktor cakap leh berjangkit..melopong jap..ooo..baru tau..huuu..hari kedua kat hospital, mama dah flat habis sebab muntah2 n diarhea..kirenye 2 in 1 lah...dua org sakit atas 1 katil..hiii..
Sakit, sakit jugak..training nak jadi football player ttp on..huhu..Ayat  abah die.."Nanti abah jadi manager, bagi abah gaji 10 ribu ye?"..cheh..
Anak bapak...

Ni plak dah masuk hari ketiga..drip dah bukak..ape lagi..landing time.
Gaye ala2 model..ehehe..ni keje bapak die..
Akhirnye..hari keempat..Fateh discas jugak..lega..Hari ni dia dah nampak makin sihat n aktif balik..Alhamdulillah..barulah semangat mama nak raye.. ;)